Watch Medier

Anne Arhnung stopper i Samsons bestyrelse på grund af Danbred-sag

Tidligere direktør i Landbrug & Fødevarer Anne Arhnung vil ikke fortsætte i bestyrelsen hos gyllevognsproducenten Samson, hvor Christian Junker er formand. Hun begrunder det med hendes og Junkers meget forskellige holdninger til håndteringen af Danbred-sagen.

Anne Arhnung gik fra direktørposten i Landbrug & Fødevarer på grund Danbred-sagen. | Foto: Casper Dalhoff

Anne Arhnung stoppede i oktober som adm. direktør i Landbrug & Fødevarer som konsekvens af sexchikane-sagen i Danbred, og nu har hun også forladt posten som bestyrelsesmedlem i gyllevognsselskabet Samson Group.

Det skriver Børsen.

I Samson er formanden - ligesom det var tilfældet i Danbred - Christian Junker, der er kendt som mangeårig topchef i Danish Agro. Netop det har været udslaggivende for Arhnugs beslutning om at stoppe på den post, hun blev valgt til på selskabets generalforsamling 17. september.

"På grund af sagen i Danbred, hvor Christian Junker og jeg havde meget divergerende holdninger, har jeg valgt ikke at indtræde aktivt i bestyrelsen for Samson Group," skriver Anne Arhnung i en sms til Børsen.

Den forklaring undrer dog Christian Junker.

"Men med den begrundelse for at udtræde kan det dog undre mig lidt, at Anne Arhnung så indtrådte i Samson Groups bestyrelse så sent som på generalforsamlingen 17. september – måneder efter, at Danbred-sagen var blevet kendt for hende og bestyrelsen i Samson Group," siger Junker.

 

Mere fra Watch Medier

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en mia. kr. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs