Watch Medier

Sikkerhedsvirksomhed scorer tidligere cyberchef

Tidligere chef for Center for Cybersikkerhed Thomas Lund-Sørensen bliver nu en del af sikkerhedsvirksomheden Improsecs bestyrelse. Han erstatter tidligere PET- og Europol-chef Troels Ørting.

"Jeg har tænkt mig godt om, inden jeg tager dette skridt, men jeg gør det, fordi jeg kan se, at jeg kan bidrage med noget strategisk," lyder det fra Thomas Lund-Sørensen om bestyrelsesposten i Improsec. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/ERH

Den tidligere chef for Center for Cybersikkerhed gennem mange år, Thomas Lund-Sørensen, bliver nu en del af sikkerhedsvirksomheden Improsec, hvor han indtræder i bestyrelsen som erstatning for en anden tidligere cyberchef, nemlig Troels Ørting, der ønsker at trappe ned.

Improsec har den kendte sikkerhedsmand Ulf Munkedal som bestyrelsesformand og er en del af ITM8-gruppen, der blandt andet ejer IT Relation og det tidligere TDC Hosting, Itadel.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Chr. Augustinus Fabrikker skyder 400 millioner i grøn fond

Milliardinvestoren Chr. Augustinus Fabrikker er blandt de primære investorer i en grøn investeringsfond, der har sikret sig et samlet kapitaltilsagn på knap en mia. kr. Fonden har fokus på virksomheder, der er markedsledende i bæredygtighed inden for branche.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs