Watch Medier

Tidligere koncerndirektør i Coop får nyt topjob

Et år efter, at opsigelsen tikkede ind hos Stina Glavind, der nåede at være været først kædedirektør i Fakta og siden medlem af koncerndirektionen i Coop, har hun fået nyt job som direktør for bilisternes talerør, FDM.

Stina Glavind var frem til den store Coop-rokade i efteråret 2020 del af koncernledelsen i Coop.

Stina Glavind, der indtil november sidste år var koncerndirektør i Coop, skal fra nytår stå i spidsen for Danmarks største forbruger- og interesseorganisation med over 260.000 medlemmer.

Organisationen er FDM, og dermed skal den tidligere detaildirekør, som også har en fortid i Carlsberg, være med til at udvikle og fremme privatbilismen i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs