Watch Medier

Finanstilsynet finder ny chef til hvidvask- og terrorfinansiering-området

Finanstilsynets kontor for forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering har fundet en ny kontorchef i Heidi Ravnholdt.

Foto: Lars Krabbe/IND

Kontoret for forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering i Finanstilsynet har fået ny chef. Det skriver Finanstilsynet i en pressemeddelelse torsdag.

Valget er faldet på Heidi Ravnholdt, der har været ansat i Finanstilsynet siden 2016, og som har været vicekontorchef i først Finanstilsynets juridiske kontor og siden 2018 i kontoret for forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs