Watch Medier

Organisationsændring i PFA skubber privatdirektør ud

Camilla Holm, der i juli tiltrådte i PFA’s direktion, foretager en række ændringer i organisationen, der bl.a. koster direktøren for Privatkunder jobbet. Erstatningen er fundet i Nordea.

Camilla Holm er koncerndirektør med ansvar for Kunder & Service i PFA. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Mindre end et halvt år efter, at Camilla Holm satte sig i stolen som koncerndirektør med ansvar for Kunder & Service i PFA, har hun sat sit tydelige præg på organisationen.

Fra 1. januar gennemfører pensionsselskabet nemlig en organisationsændring i netop Camilla Holms del af organisationen, hvilket blandt andet medfører oprettelsen af en ny direktørstilling, og at en direktør forlader PFA.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs