Watch Medier

Proptech-selskab får tidligere Deas-topchef som partner og formand

Eindom udvider partnerkredsen med Henrik Dahl Jeppesen og Rasmus Secher Schultz, som samtidig bliver henholdsvis bestyrelsesformand og vicedirektør. Proptech-selskabet går efter 50.000 lejemål som kunder i det næste år.

Ny bestyrelsesformand i Eindom Henrik Dahl Jeppesen (t.v.) og adm. direktør Niels Bidstrup. | Foto: PR / Eindom

Den tidligere topchef i ejendomsforvalteren Deas, Henrik Dahl Jeppesen, er 27. december trådt ind i ejerkredsen for proptech-virksomheden Eindom. Han bliver samtidig bestyrelseformand for selskabet. Det oplyser Eindom, der laver digital ejendomsadministration, i en pressemeddelelse.

"Jeg har valgt at gå ind i Eindom, fordi jeg ser en reel mulighed for at udfordre branchen og præge fremtidens standard. Det er en spændende rejse, som jeg glæder mig til at blive en del af," udtaler Henrik Dahl Jeppesen i meddelelsen.

"Med kombinationen af vores moderne teknologi og den nye partnerkreds har vi et solidt fundament, og potentialet for Eindom er kæmpestort," fortsætter han.

Eindom har også fået iværksætteren Rasmus Secher Schultz med på vognen, der er ny partner og vicedirektør (COO). Han er medstifter og -ejer af en række tech-virksomheder, der bl.a. udvikler investeringsredskaber.

"Det, der driver mig, er at udvikle algoritmer og værktøjer, som kan optimere investeringer og fremtidssikre virksomheders eksistens," udtaler Rasmus Secher Schultz og fortsætter:

"Det handler ikke kun om teknisk og finansiel forståelse, men også om at være kreativ og spotte nye forretningsmuligheder. Og det er netop det, jeg skal sikre hos Eindom. Jeg tror på strategien og går derfor helhjertet ind som både medarbejder, medejer og investor."

Efter udvidelsen består ejerkredsen i Eindom af Henrik Dahl Jeppesen, Rasmus Secher Schultz og adm. direktør Niels Bidstrup, der stiftede virksomheden i 2017. Han glæder sig over de nye medejere.

"Vi har bevidst valgt at gå udenom venture kapital og i stedet fokuseret på at få de stærkeste kompetencer helt ind i kontrolrummet og skabe en stærk ejerkreds, som bidrager aktivt til forretningen," udtaler Niels Bidstrup.

Målet er nu, at Eindom i løbet af 2022 kan mangedoble antallet af lejemål, der benytter platformen fra over 10.000 til over 50.000, svarende til mindst 8 procent af it-serviceringen af det private lejeboligmarked i Danmark.

"Med den nye ejerstruktur på plads kan vi både få udviklet nye features til glæde for kunderne og accelerere vores vækst. Vi har ambitioner om at have 50.000 lejemål på portalen inden for de næste 12-18 måneder. På sigt skal vi også til udlandet, men der er stadig masser af muligheder i Danmark," udtaler Niels Bidstrup.

Afgående Deas-topchef: "Jeg har længe gerne villet prøve noget nyt" 

Mere fra Watch Medier

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er blevet dømt til at betale 231 mio. kr. i erstatning. Fire bestyrelsesmedlemmer er frifundet.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs