Watch Medier

Investeringsplatform får tidligere Børsen-direktør i front

Investeringsplatformen the Manys nye ejer, Selected Group, har fundet ny adm. direktør. Forgænger forbliver i selskabet i ny rolle.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Frederik Gundorph Olesen er 10. januar tiltrådt som adm. direktør for investeringsgruppen Selected Group og investeringsplatformen The Many, som for nyligt er blevet opkøbt af Selected. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Han afløser medstifter David Svante Hansen, som dog forbliver direktør for for forvaltningsselskabet The Many AIFM, oplyser selskabet til EjendomsWatch.

"Opkøbet af The Many var et vigtig skridt i Selected Groups vækststrategi, og det er et naturligt næste skridt at binde de to organisationer sammen med Frederik i spidsen for både Selected Group og The Many. Jeg ser et stort potentiale for vores kommende vækstrejse og vores position i markedet, og Frederik har de helt rette kompetencer og profil til at indfri vores ambitioner," udtaler Selected Groups grundlægger, Johann Laux.

Den nyudnævnte direktør stoppede sidste år på Børsen i forbindelse med en sag, hvor en intern advokatundersøgelse efter tip fra en whistleblower fastslog, at der blev manipuleret med salgstallene i Børsens annonceafdeling for at opnå højere kompensation fra staten for tabt annoncesalg.

Frederik Gundorph Olesen var ansat på Børsen i seks år. Fra 2018-2021 var han kommerciel direktør.

Mere fra Watch Medier

Preben Damgaard fordobler sin personlige bundlinje

It-investoren Preben Damgaard fordobler bundlinjen efter et godt år i sit personlige investeringsselskab.. Investeringsformuen stammer fra hans andel af salget af Damgaard Data/Navision til Microsoft i 2002.

Læs også