Watch Medier

Danish Crowns driftsdirektør takker af

Efter 30 år i koncernen stopper Danish Crowns driftsdirektør, der fremover vil fokusere på bestyrelsesarbejde. Slagterikoncernen reducerer samtidig direktionen til to mand.

Preben Sunke stopper 1. maj som driftsdirektør i Danish Crown. | Foto: PR/Danish Crown

Preben Sunke har i snart 30 år været ansat hos Danish Crown, men inden længe er det slut.

Således meddeler slagterikoncernen, at driftsdirektøren træder tilbage 1. maj i år.

”Vi skylder Preben stor tak for den enorme arbejdsindsats, han har leveret for Danish Crown. Med sin personlighed, flid og omhu har han altid ledet os trygt igennem selv de vanskeligste udfordringer og fundet løsninger, der gør, at virksomheden i dag står stærkt,” siger Danish Crowns formand, Erik Bredholt.

Preben Sunkes afgang til maj betyder, at direktionen fremover består af adm. direktør Jais Valeur og finansdirektør Thomas Ahle, og der skal ikke findes en afløser for Preben Sunke.

Preben Sunke blev udnævnt til driftsdirektør og viceadministrerende direktør for godt tre år siden.

I dag har han ansvaret for Group Sustainability, Globalt Indkøb, Group Supply Chain Excellence og Corporate Strategy.

”Det er bestemt ikke uden vemod, at jeg er nået til beslutningen om at prioritere min hverdag på en anden måde end de seneste mange år. Jeg vil komme til at savne de mange gode kolleger, jeg har og har haft igennem tiderne, og jeg vil også sige en stor tak for den tillid, bestyrelsen og repræsentantskabet har vist mig igennem årene,” siger Preben Sunke og fortsætter:

”Danish Crown står i dag på et stærkt fundament, godt rustet både økonomisk og til den grønne dagsorden i de kommende år.”

Preben Sunke indledte sit arbejdsliv hos Danske Bank, inden han kom til det daværende Tulip International. Her fik han ansvaret for i alt 13 fabrikker i Tulip.

I 2002 blev han udnævnt som finansdirektør og trådte ind i direktionen.

 

Mere fra Watch Medier

Preben Damgaard fordobler sin personlige bundlinje

It-investoren Preben Damgaard fordobler bundlinjen efter et godt år i sit personlige investeringsselskab.. Investeringsformuen stammer fra hans andel af salget af Damgaard Data/Navision til Microsoft i 2002.

Læs også