Watch Medier

Flere kandidater i spil til fire ledige topjob i forsikrings- og pensionssektoren

ANALYSE: Ikke færre end fire topchefposter i forsikrings- og pensionsselskaber er ledige i øjeblikket. Men hvem bliver den nye ATP-boss, og hvad skal man kunne for at lykkes som direktør hos GF Forsikring? FinansWatch har lyttet til vandrørene og kommer med en række bud til de ledige poster.

Den øverste direktørpost i landets største pengetank, ATP, er blot en af de i alt fire ledige topchefposter, der lige nu er i den danske forsikrings- og pensionssektor. | Foto: PR/ATP

Mandag blev endnu en topchefstilling ledig i den danske pensions- og forsikringsbranche, efter at direktør i LB Forsikring, Anne Mette Toftegaard, meddelte, at hun skal være vicedirektør i Alm. Brand.

Derudover mangler GF Forsikring en topchef, efter at bestyrelsen under stor mystik skilte sig af med Jan Parner i starten af marts, Danske Banks pensionsselskab, Danica, har konstitueret Søren Lockwood på topchefposten, efter at Ole Krogh Petersen har takket ja til at blive topchef hos konkurrenten PFA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk når ned på skattesats under to procent

Containerrederierne Maersk og tyske Hapag-Lloyd, der opererer under kritiserede tonnageskatteordninger, har fået halveret deres effektive skattesatser i andet kvartal i år, viser nye beregninger. Analysehus forudser politisk stormløb mod skatteordningen.

Læs også

Relaterede