TV-produktionsselskab finder direktør hos konkurrent

Efter fem år som adm. direktør for produktionsselskabet Strong Productions vender Kristian Farcin-Leth snuden tilbage til Mastiff, hvor han tidligere var ansat som programchef. Han overtager stafetten fra direktør, som efter mange år på posten går efter nye udfordringer.
Kristian Farcin-Leth overtager posten som adm. direktør i Mastiff efter Mads Ulrick Holmstrup. | Foto: Pressefoto Banijay.
Kristian Farcin-Leth overtager posten som adm. direktør i Mastiff efter Mads Ulrick Holmstrup. | Foto: Pressefoto Banijay.

Kristian Farcin-Leth overtager til august titlen som adm. direktør i tv-produktionsselskabet Mastiff efter Mads Ulrick Holmstrup, som har annonceret sit farvel.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Banijay Nordic, som ejer produktionsselskabet Mastiff.

Den nye direktør kommer fra posten som adm. direktør hos konkurrenten Strong Productions, hvor han har været ansat siden 2017. Med ansættelsen i Mastiff vender han tilbage til sin gamle arbejdsplads, hvor han var ansat som programchef, inden han blev hyret af Strong.

”Jeg har haft fem vidunderlige år hos Strong, men omfanget af og ambitionen for den nye rolle gjorde det uimodståeligt at vende tilbage til Mastiff, og jeg ser frem til at styrke vores position i fremtiden. En fremtid, som kræver, at vi tør at være moderne og kreative, både i forhold til ledelse og udvikling,” siger Kristian Farcin-Leth i meddelelsen.

Mads Ulrick Holmstrup meldte tidligere, at han forlader Mastiff efter 20 år i selskabet og 13 år som adm. direktør for at ”udforske andre muligheder”. Det fremgår ikke konkret, hvad der er på tegnebrættet.

Skal sikre yderligere vækst

Ifølge Jacob Houlind, direktør for Banijay Nordic, får Kristian Farcin-Leth til opgave at bygge videre på den eksisterende forretning og udnytte yderligere vækstmuligheder på tværs af både scriptet og non-scriptet indhold hos Mastiff.

”Med sin uforlignelige viden om det danske marked og erfaring som både producent, kreatør og leder kunne valget af Kristian som leder af dette selskab ikke være bedre,” siger Jacob Houlind i meddelelsen.

”Med ham i spidsen for en portefølje af de største talenter og formater er der store muligheder for at udbygge indholdet og Mastiffs eksisterende track record som markedsførende powerhouse inden for underholdning,” siger han.

Strong Productions har under Kristian Farcin-Leths lederskab produceret formater som ”Først til verdens ende” til TV 2 Play og ”Stjerner i trøjen” til Discovery+.

Mastiff står bag produktioner som ”Min første million” til DR3, ”Vild med dans” til TV 2, ”Paradise Hotel” til TV3 og ”Versus” til DR1.

I Danmark ejer Banijay de fem produktionsselskaber Mastiff, Nordisk Film Tv, Metronome, Pineapple Entertainment og Respirator.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter