Watch Medier

Djurslands Bank gør klar til generationskifte

Direktionen i Djurslands Bank bliver udvidet fra en til to personer. Det skal bane vejen for et generationsskifte, når adm. direktør Lars Møller Kristensen går på pension.

Djurslands Bank vil nu gøre sig klar til det tidspunkt, hvor den 61-årige topchef Lars Møller Kristensen går på pension. | Foto: PR

Djurslands Bank vil udvide direktionen fra en til to personer.

I dag består bankens direktionen af den 61-årige adm. direktør Lars Møller Kristensen, men nu vil banken udvide med en ny bankdirektør for at gøre klar til et skift på topposten. Det oplyser banken i en meddelelse.

”Som led i bankens forberedelse på et kommende generationsskifte har bestyrelsen besluttet at udvide direktionen med en ny bankdirektør, som vil overtage stillingen som administrerende direktør ved Lars Møller Kristensens pensionering,” skriver Djurslands Bank.

Djurslands Bank vil nu sætte gang i en rekrutteringsproces, hvor man skal finde den nye bankdirektør.

Lars Møller Kristensen har været i Djurslands Bank i 19 år, hvoraf de sidste seks år har været som adm. direktør. Før det var han gennem 24 år hos BG Bank.


Mere fra Watch Medier

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs