Watch Medier

ATP vil have Alm. Brand til at se ejerstruktur efter i sømmene

Der er personsammenfald på ledende poster hos Alm. Brand og forsikringskoncernens hovedaktionær. Det går ikke ubemærket hen hos storaktionæren ATP.

Alm. Brand har foreningen Alm. Brand af 1792 som største aktionær med omkring 47 pct. af aktierne i forsikringskoncernen. | Foto: PR/ Alm. Brand

Alm. Brand og hovedaktionæren, Alm. Brand af 1792 amba, har samme adm. direktør og bestyrelsesformand, henholdsvis Rasmus Werner Nielsen og Jørgen Hesselbjerg Mikkelsen, og dén konstruktion kunne storaktionæren ATP, der ejer Alm. Brand-aktier for godt 300 mio. kr., godt tænke sig ændringer af, skriver Insidebusiness.

”Vi har et ønske – og også en klar forventning om – at hele governancestrukturen i Alm. Brand tilpasses den situation, man står i nu,” siger Claus Wiinblad, aktiechef hos ATP, til mediet.

Jørgen Hesselbjerg Mikkelsen oplyser til Insidebusiness, at Alm. Brand har sat en ekstraordinær selvevalueringsrunde i gang. Den tager bl.a. sigte på anbefalinger om god selskabsledelse og sikring af, at bestyrelsen indeholder relevante og nødvendige kompentencer, hvad bestyrelsesformanden mener, at den nuværende bestyrelse gør, oplyser han til Insidebusiness.

Alm. Brand af 1792 amba ejer omkring 47 pct. af aktierne i Alm. Brand, som tidligere på måneden voksede til omtrent dobbelt størrelse med købet af Codan.

Gammel kending er ny adm. direktør i Privatsikring

Alm. Brand-direktør køber aktier for en kvart million

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede