Watch Medier

Betalingsselskabet Klarna opsiger dansk landechef

En stor spareplan får nu konsekvenser for betalingsformidleren Klarnas danske afdeling, som halveres og derudover må sige farvel til direktøren.

Foto: Klarna/PR

Fremover skal Martin Hein ikke længere stå i spidsen for den danske del af betalingsformidleren Klarna, som så sent som i sidste uge varslede en stor spareplan, der vil reducere den svenske koncerns medarbejderstab med 700 ansatte.

Ifølge Børsen Pro Finans er Martin Hein i lighed med mindst tre andre fra det danske Klarna-kontor blevet opsagt, og dermed er den danske stab umiddelbart halveret. Til trods for nedskaleringen, er der ifølge Filippa Bolz, nordisk presseansvarlig i Klarna, ingen planer om at forlade Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs