Watch Medier

Advokatprofil skifter til it-koncern

Frontfiguren for advokatfirmaet Dahls IT & IP-afdeling stopper i partnerkredsen efter mere end 27 år i firmaet. I stedet skal han være juridisk direktør i it-koncern med 1700 ansatte, der netop er kommet under kapitalfonden Axcels vinger.

Hos Dahl har Claus F. Sørensen siden årtusindeskiftet stået i spidsen for at opbygge advokatfirmaets IT & IP-afdeling. | Foto: PR

Efter mere end 27 år hos Dahl stopper Claus F. Sørensen som partner i advokatfirmaet, oplyser han på Linkedin.

Claus F. Sørensen, der har spillet en central rolle i forhold til at opbygge Dahls IT & IP-afdeling, tiltræder i stedet 1. juli som juridisk direktør i it-virksomheden Itm8.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede