Watch Medier

Geelmuyden Kiese henter erfaren energidirektør

Kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese får tidligere kommunikationsdirektør i organisationen Dansk Energi Jesper Gronenberg som ny direktør for området energi, public affairs.

Jesper Gronenberg er ny direktør for energi, public affairs ved Geelmuyden Kiese fra 1. august. | Foto: Geelmuyden Kiese/PR

Geelmuyden Kiese ruster op på energiområdet, og kommunikationsbureauet har besluttet at ansætte Jesper Gronenberg som ny direktør for energi, public affairs.

Han kommer fra en stilling i interesseorganisationen Dansk Energi (nu Green Power Denmark), hvor han var public affairs- og kommunikationsdirektør.

”Jeg glæder mig til at starte hos Geelmuyden Kiese, som har en forretningsnær måde at arbejde med public affairs på, der tiltaler mig. Og ud fra de seneste års resultater er det tydeligt, at den også tiltaler kunderne. Geelmuyden Kiese oplever markant øget interesse fra energisektoren, og jeg ser frem til at kunne bidrage med min ekspertise og arbejde sammen med GK’s stærke team, de mange spændende kunder og forhåbentlig være med til at få endnu flere med ombord,” siger Jesper Gronenberg.

Den nye direktør tiltræder 1. august.

Dansk Energi, Wind Denmark og Dansk Solkraft arbejder på fusion

Lobbyfusion er nu en realitet

Mere fra Watch Medier

Maersk når ned på skattesats under to procent

Containerrederierne Maersk og tyske Hapag-Lloyd, der opererer under kritiserede tonnageskatteordninger, har fået halveret deres effektive skattesatser i andet kvartal i år, viser nye beregninger. Analysehus forudser politisk stormløb mod skatteordningen.

Læs også

Relaterede