Watch Medier

Jyske Bank-topchef tror direktørkandidat godkendes i 2023

Jyske Bank-topchef Anders Dam holder fast i, at det var den rigtige beslutning at ansætte Lars Stensgaard Mørch med en fortid tæt på Danske Banks estiske hvidvasksag. Anders Dam forventer, at den måske kommende arvtager allerede næste år vil kunne fit & proper-godkendes til direktionen.

Anders Dam (til højre) i "hardtalk" med Lars Trier Mogensen på Folkemødet på Bornholm. | Foto: Sofie Højlund, FinansWatch

Finanstilsynets fit & proper-afvisning af Lars Stensgaard Mørch som nyt direktionsmedlem i Jyske Bank sidste år kan i løbet af det næste år blive ændret til en godkendelse. Dermed kan bankens generationsskifte komme et vigtigt skridt videre.

Det håber i hvert fald ordførende direktør Anders Dam, der på Folkemødet fredag morgen deltog i en ”hardtalk” med politisk kommentator Lars Trier Mogensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede