Ny redaktør til landbrugsmediet AgriWatch

Danmarks førende erhvervsmedie om landbruget og tilknyttede brancher får ny redaktør. Dorte Stenbæk Bro begynder nemlig som redaktør på AgriWatch 1. juli..
Dorte Stenbæk Bro overtager fra 1. juli stillingen som redaktør på AgriWatch. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard.
Dorte Stenbæk Bro overtager fra 1. juli stillingen som redaktør på AgriWatch. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard.

AgriWatch, der er Watch Mediers specialmedie om landbruget og de tilknyttede brancher, får ny redaktør i form af Dorte Stenbæk Bro, der afløser Thomas Mørch fra 1. juli.

Dorte Stenbæk Bro har i årevis beskæftiget sig med landbrugsstoffet både som økonomireporter på LandbrugsAvisen og siden november 2021 som skrivende journalist på AgriWatch, hvor hun gang på gang har markeret sig med stærke historier om dansk landbrug og følgeindustrien omkring erhvervet.

”Landbrug og landbrugsindustrien – herunder andelssektoren og maskinindustrien – er hjørnesten i den danske økonomi. Derfor er det afgørende vigtigt med en indsigtsfuld, kritisk og fair dækning af sektoren. Det er jeg stolt over at være med til at sikre på AgriWatch – fremover som redaktør i spidsen for landets dygtigste hold af fagjournalister inden for området,” siger Dorte Stenbæk Bro, der med ansvaret for AgriWatch får arbejdsplads på Watch Mediers redaktioner i både Aarhus og København.

”Landbruget står gang på gang centralt i den offentlige debat – og det gælder ikke mindst i en tid, hvor dagsordener som grøn omstilling, fødevarepriser, renteudvikling og varemangel alle presser sig på – alt sammen med dyb betydning for erhvervet. Med andre ord er det, vi laver på AgriWatch, vigtigere end nogensinde før, og jeg glæder mig enormt til at udvikle videre på den kritiske og konstruktive dækning af hele sektoren, som vi leverer hver dag, ” fortæller Dorte Stenbæk Bro.

Afgående redaktør Thomas Mørch har været redaktør på AgriWatch siden lanceringen i 2019 og skifter nu til et job som kommunikationsdirektør hos Danish Agro.

”AgriWatch har en unik position som det absolut mest relevante og troværdige erhvervsmedie for den danske landbrugsindustri. Vi er stolte over vores position og glæder os til at udvikle og styrke vores tilbud til læserne med Dorte Stenbæk Bro som redaktør. Med hende får vi en redaktør med stor erfaring og en dyb indsigt i stoffet. Og som samtidig er en rigtig stærk menneskeleder. Jeg ser meget frem til vores samarbejde,” siger Søren Springborg, nyhedschef på Watch Medier.

Watch Medier udgiver i dag 16 danske erhvervsmedier og dertil en række nichemedier i udlandet. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 170 ansatte og har kontor i København, Aarhus, Oslo, Bruxelles, Frankfurt og New York.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter