Watch Medier

Brødre solgte cykelwebshop for kvart milliard – nu har de forladt bestyrelsen

Anden halvdel af brødreparret bag webshoppen Cykelgear er nu også udtrådt af bestyrelsen og stopper helt i virksomheden, der i efteråret 2021 blev opkøbt af en hollandsk kapitalfond.

Kasper og Erik Buus Larsen, der har stiftet Cykelgear, ses her med Andreas Bang Nielsen (i midten), som for nylig er tiltrådt som direktør i selskabet. | Foto: Cykelgear / PR

Flere måneders udfasning er ved at nå vejs ende for brødrene Erik og Kasper Buus Larsen i Cykelgear, som de stiftede for 14 år siden.

Mandag er Erik Buus Larsen udtrådt af bestyrelsen og følger dermed sin bror, der tog samme vej for seks uger siden og ikke længere er en del af den daglige drift.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede