Watch Medier

Carlsbergs finansboss forlader bryggeriet

Finansdirektør Heine Dalsgaard forlader bryggerikoncernen Carlsberg senest til nytår. Han skifter til et kapitalfondsejet selskab i en anden branche.

Heine Dalsgaard | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Bryggerikoncernen Carlsberg skal finde ny direktør til at styre finanserne, efter at koncernfinansdirektør Heine Dalsgaard forlader selskabet.

Det oplyser Carlsberg i en børsmeddelelse, hvor det fremgår, at han senest vil forlade bryggeriet den 31. december.

Heine Dalsgaard blev både i 2020 og 2014 præmieret som årets CFO. Før han kom til Carlsberg i 2016, har han været CFO i ISS og Grundfos. Han forlader nu bryggerikoncernen til fordel for et job i et kapitalfondsejet selskab ”uden for bryggerisektoren”.

”Jeg har værdsat partnerskabet med Heine højt, siden han kom til Carlsberg i 2016. Han har været medvirkende til at drive de forbedringer, som Carlsberg har leveret. Selv om vi selvfølgelig beklager Heines beslutning, respekterer vi også hans ønske om at forfølge nye muligheder uden for Carlsberg. Vi ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser,” udtaler Carlsberg-topchef Cees ’t Hart.

Hovedpersonen sender ligeledes en salut i forbindelse med afgangen, der altså kan trække ud med op til et halvt år.

”Carlsberg er en fantastisk virksomhed, og det har været et sandt privilegium at være en del af teamet gennem de seneste seks år. Sammen har vi skabt et meget stærkere Carlsberg med en klar strategi, stærke resultater og fortsat betydelige værdiforøgende muligheder. Jeg benytter lejligheden til allerede nu at ønske Carlsberg og alle dets fantastiske mennesker alt det bedste for fremtiden,” udtaler Heine Dalsgaard i meddelelsen.

Carlsberg-chef forlader bryggeriet til juli i hurtig exit

Carlsberg-chef: Tilfældigt at Rusland-exit kom samme dag som Heineken

Carlsberg anklager Heineken for konkurrencesnyd i Grækenland


Mere fra Watch Medier

Læs også