Watch Medier

B.T.-chefredaktør stopper

Medlem af B.T.’s chefredaktion Jonas Kuld Rathje fratræder sin stilling i forbindelse med meldingen om, at avisen fra nytår ikke mere udkommer på print. Herefter består chefredaktionen alene af ansvarshavende chefredaktør Pernille Holbøll.

Foto: Berlingske Media/PR

B.T.’s Jonas Kuld Rathje stopper på avisen, hvor han har haft titel af chefredaktør siden sammenlægningen med Metroxpress, fremgår det af en pressemeddelelse.

I samme meddelelse, sendt ud onsdag, oplyste mediet, at B.T.’s printavis lukker med udgangen af 2022. Det bliver samtidig dødsstødet til avisens storbysatsning med redaktioner i Aarhus, Aalborg og Odense, som blev lanceret sidste efterår. Det vil betyde nedlæggelsen af ti stillinger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs