Arlas kommunikationsdirektør rykker til konsulentbureau

Den afgående kommunikationsdirektør i mejerikoncernen Arla vender tilbage til en branche og en virksomhed, han er bekendt med.
Foto: Arla PR-foto
Foto: Arla PR-foto
af ASGER SKOVDAL JEPSEN

Arlas kommunikationsdirektør, Kasper Ibsen Beck, tiltræder fra august en stilling som partner i konsulentbureauet Radius CPH.

Det skriver han i et Linkedin-opslag.

Ifølge opslaget ser Kasper Iben Beck frem til at vende tilbage til konsulentbranchen, han stiftede bekendtskab med for 12 år siden i diverse selskaber så som energiselskabet Vestas - og tilbage til Radius, hvor han tidligere har været chefkonsulent.

”Både Vestas og Arla har givet mig erfaringer og oplevelser, som jeg sætter meget stor pris på. Men jeg har haft en stærk lyst til at komme tilbage til den anden side af mødebordet og bruge alt det, jeg har lært fra mit arbejde i nogle af Danmarks største og mest spændende virksomheder som konsulent.”

Kommunikationsdirektør stopper i Arla

”Det får jeg mulighed for nu – sammen med nogle af branchens allerdygtigste rådgivere i en virksomhed, der har penalhus og værdier i orden,” skriver han i opslaget.

Kasper Ibsen Beck har haft stillingen som kommunikationsdirektør i Arla i ti år. Han stopper fra udgangen af juni, oplyser han.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også