Watch Medier

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen. Samtidig etablerer vindmølleselskabet en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Thomas Alsberg er nyt medlem af direktionen i Vestas. | Foto: GreenMobility

Thomas Alsbjerg har gjort fantomkarriere hos Vestas siden sin ansættelse for to et halvt år siden. Fra han i slutningen af 2019 blev hentet hos Coloplast for at give mølleproducentens strategiske retning et eftersyn, blev han et år senere sat til at lede den udviklingsforretning, som Vestas de senere år har satset stadig mere på. Så meget at direktøren nu forfremmes helt op i direktionen.

Det sker som led i en styrkelse af såvel udviklingsforretningen som den digitale omstilling, meddeler Vestas mandag. Sidstnævnte med etablering af en ny funktion i organisationen, Digital Solutions, der ligeledes skal anføres af Thomas Alsbjerg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede