Watch Medier

Mode-startup henter profil med erfaring fra Nike, Reebok og Hummel

Det unge danske herretøjsmærke med de elastiske materialer Shaping New Tomorrow har hyret skrædder Martin Davis-Skjøth med erfaring fra flere internationale sportsbrands, skriver Branchebladet Tøj.

Shaping New Tomorrow ekspanderer for øjeblikket både i Tyskland og Skandinavien. | Foto: Joachim Ladefoged/JPA

Herretøjsmærket Shaping New Tomorrow har fået en international profil på lønningslisten i form af Martin Davis-Skjøth, der er uddannet klassisk herretøjsskrædder i London, skriver Branchebladet Tøj.

Med mere end 25 års erfaring fra globale sportsbrands som Nike, Reebok, Under Armour og Hummel er Martin Davis-Skjøth et ”scoop” for den nordjyske modevirksomhed, der med sit herretøj forsøger at forene kontorlandskabets stil med grønsværens komfort, siger medstifter og udviklingsdirektør i Shaping New Tomorrow, Christoffer Bak.

Martin Davis-Skjøth vil ifølge Christoffer Bak bibringe unik erfaring til herremærket, der har markeret sig med klassiske designs med stor elasticitet og bekvemme pasformer.

”Han kommer med sportsvinklen på materialer i forhold til performance og tilskæring, materialevalg og design, men er også klassisk. Når vi taler innovation og mulighederne, der bl.a. er i nye hybridmateriale, har han mere erfaring end nogen anden i virksomheden,” siger Christoffer Bak.

Martin Davis-Skjøth fortæller selv Branchebladet, at modebranchen står over for et gennembrud for nye, bionedbrydelige materialer – ”en megatrend”, han som en del af Shaping New Tomorrow vil arbejde meget mere med.


Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede