Watch Medier

TV 2's nye kommunikationsdirektør kommer fra Lunar

Lunars kommunikationsdirektør skifter bankverdenen ud med mediebranchen, når hun 1. september bliver kommunikationsdirektør i TV 2.

Cathrine Kier er TV 2's nye kommunikationsdirektør. | Foto: PR / TV2

37-årige Cathrine Kier, der kommer fra et job som kommunikationsdirektør i onlinebanken Lunar, bliver TV 2’s nye kommunikationsdirektør.

I Lunar har hun haft ansvaret for både kommunikation og interessevaretagelse siden 2019, og før det var hun kommunikationsdirektør i Saxo Bank med ansvar for intern og ekstern kommunikation

”Cathrine favner alt det, vi siden foråret har været på udkig efter i rekrutteringsprocessen. Hun har en stærk faglighed og en veludbygget værktøjskasse inden for de kommunikationsfaglige discipliner. Og så kommer hun med den helt rette erfaring og centrale viden omkring ledelse i virksomheder, der står midt i en digital transformation,” udtaler TV 2’s adm. direktør, Anne Engdal Stig Christensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også