Watch Medier

Danica Pension sætter navn på ny topchef

Konstitueret adm. direktør Søren Lockwood er blevet udpeget som ny topchef i Danske Banks pensionselskab, Danica Pension. Han kom til pensionsselskabet ved Danicas overtagelse af SEB Pension.

Ny topchef for Danica Pension. | Foto: PR/Danica

Danica Pension har efter fire måneders søgen fundet sin nye topchef, og det bliver konstitueret direktør Søren Lockwood, der får sædet, oplyser pensionsselskabet, som ejes af Danske Bank.

”Efter en fokuseret og grundig proces er vi ikke i tvivl om, at Søren er den bedste til at stå i spidsen for Danica Pension. Han er en erfaren og sikker topchef i en tid med stor usikkerhed omkring os,” siger Glenn Söderholm, bestyrelsesformand i Danica Pension.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede