Watch Medier

Lundbeckfonden henter Danske Bank-profil ind i ledelsen

Lundbeckfonden, der er hovedaktionær i Lundbeck, ALK og Falck, vil øge sine langsigtede ejerskaber med opkøb af tre-fem virksomheder mere. Nu har fonden udpeget ny chef for de strategiske investeringer.

Lundbeckfonden har i dag kontrollerende ejerandele i medicinalselskaberne Lundbeck og ALK samt i redningskoncernen Falck. | Foto: Jens Dresling

Lundbeckfonden henter den erfarne M&A-rådgiver Arne Due-Hansen ind i en ny stilling som chef for fondens strategiske investeringer. Samtidig bliver han en del af ledelsesgruppen i fonden, erfarer KapitalWatch.

Arne Due-Hansen, der har været otte år i Danske Bank og tidligere en lang årrække i SEB Investment Banking, får dermed en helt central rolle i den strategiplan, som den stenrige Lundbeckfonden annoncerede for halvandet år siden, og som rækker frem til 2030.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede