Watch Medier

Scannerfirma ansætter ny finansdirektør

Pernille Mayntzhusen Purkær skal fra august være CFO i Scandinavian Medical Solutions, som er specialiseret i salg af brugte hospitalsscannere.

Foto: Scandinavian Medical Solutions/PR

Scandinavian Medical Solutions, der køber brugte hospitalsscannere i Nordeuropa og sælger dem videre andre steder af verden, har ansat en ny CFO, skriver selskabet i en meddelelse fredag.

Pernille Mayntzhusen Purkær tiltræder som CFO mandag d. 1. august 2022 og kommer fra en stilling som chef for it-projekter og -processer i revisionshuset BDO Danmark, hvor hun har været ansat siden 2019. Hos Scandinavian Medical Solutions vil hun indgå som del af den daglige ledelse i selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også