Watch Medier

Visma udnævner ny chef for nyindkøbt selskab

Patrick T. Rasmussen skal fremover stå i spidsen for Vismas nyligt indkøbte selskab Creditro, der har udviklet en software til forebyggelse af hvidvask og svindel.

Patrick T. Rasmussen kommer til at stå i spidsen for Vismas nyligt indkøbte selskab Creditro. | Foto: Visma PR

Visma har udnævnt en ny direktør til Visma Creditro, virksomhedens nyligt indkøbte selskab, der har udviklet en software, som er bygget til at forebygge hvidvask og svindel. Valget er faldet på Patrick T. Rasmussen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Patrick T. Rasmussen, der er 34 år gammel og har været i Visma siden 2017, sidder i forvejen i spidsen for Visma Rating.

De fælles interesser mellem Visma Rating og Creditro, som røg under Vismas vinger efter opkøbet af virksomheden i marts, tiltaler den nye direktør.

”Jeg så en mulighed for at komme hurtigt afsted med min vision om korrekte kreditvurderinger, der måles i realtid, og ikke de ofte usikre vurderinger af virksomheder, som sker i dag,” siger Patrick T. Rasmussen i pressemeddelelsen og fortsætter.

”Det, der er spændende ved at få muligheden for at arbejde med Creditro, og også Rating, er muligheden for at kunne udpege ’the bad guys’ og sørge for, at vores kunder er beskyttet mod dem,” siger han.

Creditro leverer sine softwareløsninger til revisions-, advokat-, og finansielle virksomheder.

It-koncern sælger nordisk konsulentforretning med 2000 ansatte

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede