Dansk Hilton Foods-direktør forfremmes

Efter 12 år på direktørposten bliver direktøren for Hilton Foods Danmark nu forfremmet.
Foto: Ole Frederiksen
Foto: Ole Frederiksen

Mangeårig adm. direktør for den britiskejede kødproducent Hilton Foods Danmark, Jacob Pedersen, er per 1. juli udnævnt til Regional Operations Director i koncernens europæiske division. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Dermed får Jacob Pedersen, der i 12 år har siddet som direktør for den danske afdeling, ansvar for selskabets forretninger i England, Irland, Holland, Belgien, Sverige og Danmark, der samlet har en omsætning på 13,5 mia. kr.

Samtidig vil han få ansvar for handel med store europæiske detailkæder som Tesco, Alberg Heijn, Delhaize, ICA og Coop Danmark samt for i alt syv fabrikker.

”Jeg ser frem til at skulle arbejde på tværs af landene med fokus på medarbejderdelen, så vi kan drive synergierne til glæde for vores kunder,” udtaler Jacob Pedersen ifølge meddelelsen.

Efterfølgeren til den mangeårige direktør er allerede fundet i form af Marc Kristensen, der hidtil har haft ansvaret for IT, logistik samt de kommercielle aktiviteter i Hilton Foods Danmark.

”Jeg er stolt af, at Jacob og Hilton Food Group betror mig den opgave at udvikle den danske forretning i samarbejde med mine nuværende kollegaer. Jeg har Hilton-dna i årene, og på trods af den økonomiske usikkerhed med stigende omkostninger på mange ting i samfundet er jeg sikker på, at vi kan fortsætte transformationen af Hilton Foods Danmark. Vi går en spændende fremtid i møde,” siger den nyudnævnte danske direktør.

Hilton Foods Danmark oplevede i 2021 en mindre tilbagegang i salget af kødprodukter, og selskabet kom således ud af regnskabsåret med et fald i omsætningen fra 998,7 mio. kr. til 954,8 mio. kr.

Bundlinjen endte for året på 21,6 mio. kr. mod 22,7 mio. kr. i 2020.

Lille tilbagegang på top- og bundlinje hos Coops kødleverandør

Coop-partners britiske ejer køber foodserviceselskab

Coop-partner rykker til USA med nyt opkøb

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også