Høreapparatkoncern udpeger ny chef for det amerikanske marked

Med ny regionsstruktur vil høreapparatkoncernen WS Audiology styrke sin indsats i USA og Canada samt ekspandere aggressivt i Latinamerika. I spidsen for den nye enhed WSA Americas er sat den hidtidige chef for det canadiske marked, Carsten Buhl.
WS Audiology får ny chef for det amerikanske marked. | Foto: Jens Dresling
WS Audiology får ny chef for det amerikanske marked. | Foto: Jens Dresling

Høreapparatkoncernen WS Audiology har skabt en ny regional forretningsenhed WSA Americas for at drive vækst i USA, Canada og Latinamerika.

Det skriver WS Audiology i en pressemeddelelse.

Den nye enhed skal kunne betjene eksisterende høreapparatspecialister og deres patienter i USA og Canada bedre, samtidig med at virksomheden accelererer udviklingen af latinamerikanske forretningsmuligheder. I takt med offentliggørelsen af den nye regionsstruktur offentliggør WSA navnet på lederen af den nye forretningsenhed i form af Carsten Buhl, der tiltræder med øjeblikkelig virkning.

”For at vi kan fremme vores formål og sikre vidunderlig lyd for alle mennesker, er det vigtigt, at vi maksimerer udviklingen af alle de forretningsmuligheder, som Americas-regionen tilbyder,” siger Eric Bernard, der er adm. direktør i i WS Audiology, og fortsætter:

“Carsten Buhl har stor erfaring med at lede WSA og andre virksomheder i hele Latinamerika, Canada og USA. Han har en stor forståelse for, hvad hvert marked i regionen har brug for for at vokse rentabelt, han har evnen til at reagere hurtigt på skiftende brancheudviklinger, og han er dedikeret til at støtte vores voksende og ekspanderende netværk af høreapparatspecialister.”

Carsten Buhl overtager den nye stilling efter at have fungeret som leder af Canada-regionen i WSA siden 2019, hvor han samtidig har været en del af WSAs Group Management Team. Han bringer mere end 15 års salgs- og marketingerfaring med sig fra industrien for medicinsk udstyr, hvoraf størstedelen var hos GN ReSound.

”Jeg er meget begejstret for at påtage mig ledelsen af denne kritisk vigtige nye regionale forretningsenhed, der tilbyder så mange muligheder for os og vores høreapparatspecialister,” siger hovedpersonen om skiftet og fortsætter:

”Verden har ændret sig dramatisk i de sidste tre år. Der er opstået uforudsete udfordringer og mange nye muligheder. Jeg er overbevist om, at vi har en unik mulighed for at accelerere væksten, øge rentabiliteten og vise klart lederskab i høreapparatindustrien i hele Nord- og Sydamerika.”

Daniel Liberman, der er tidligere leder for den amerikanske region hos WSA, forlader virksomheden efter at have hjulpet med overgangen, skriver koncernen.


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også