Cleantech-virksomhed henter ny koncernchef fra Topsoe

Liqtech International, der er en danske producent af filtreringsløsninger, får ny øverstkommanderende til november.
Foto: Liqtech Systems
Foto: Liqtech Systems

Ballerup-virksomheden Liqtech International, der fabrikerer avancerede filtreringssystemer til blandt andet håndtering af industrispildevand, har fundet sin nye adm. direktør, efter at virksomheden siden marts har haft en konstitueret topchef.

Til november tiltræder Fei Chen, der i dag er underdirektør i Topsoe – tidligerere Haldor Topsøe – som øverstkommanderende i Liqtech, fremgår det af en pressemeddelelse.

”Fei kommer med en stærk kombination af udvikling og kommercialisering i teknologivirksomheder og har en track record i at drive rentabel vækst i omsætningen,” lyder det i en kommentar fra formand Mark Vernon

”Vi ser frem til at udnytte hendes brede forretningserfaring inden for vandbehandling og teknologier inden for ren energi, når LiqTech går videre til næste fase af sin kommercielle udvikling.”

Fei Chen får ved sin tiltrædelse også en plads i bestyrelsen i Liqtech International, der er børsnoteret i USA, men har al sin produktion på tre anlæg i Danmark.

Den kommende direktør har en PhD i polymermaterialer fra DTU og har inden tiden i Topsoe blandt andet været ansat i Novozymes og Coloplast.

Liqtech satser på globalt gennembrud med ny vandfiltreringsteknologi

Liqtech ser salget styrtdykke under corona

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også