Watch Medier

Tidligere direktør for Dansk IT lander job i ny branche

Dansk IT’s tidligere direktør Rikke Hvilshøj, som har holdt selvvalgt karrierepause siden marts, har nu landet et nyt job uden for it-branchen, men tættere på hendes forudgående virke som politiker.

Rikke Hvilshøj har fået nyt job, efter at hun tidligere på året trak sig som direktør for Dansk IT. | Foto: Dansk IT/PR

Allerede i december 2021 meldte Rikke Hvilshøj ud, at hun ville trække sig som direktør for Dansk IT efter at have stået i spidsen for organisationen i seks år. Siden hun stoppede i marts, har hun holdt karrierepause, men den er slut nu, melder hun ud på LinkedIn.

”Jeg har gjort mig mange tanker om mit næste kapitel i mit arbejdsliv, og nu er tiden kommet, hvor jeg også synes, at der skal ske noget igen. Jeg starter i dag som Public Affairs Director hos Grace Public Affairs,” skriver hun i opslaget.

Her skal hun sætte sine ”mange års erfaring i interessevaretagelse i spil til gavn for Graces kunder”.

Som tidligere integrationsminister og senest som direktør for en interesseorganisation, har hun erfaring med at sidde på begge sider af skrivebordet.

”Jeg har både været den lyttende politiker, og jeg har haft rollen som den, der gerne vil opnå politikernes lydhørhed. Gode resultater kræver grundighed, respekt, ærlighed og åbenhed, og med det i min bagage tager jeg nu hul på et nyt kapitel,” skriver Rikke Hvilshøj.

I opslaget oplyser hun, at hun vil holde fast i sit bestyrelsesarbejde.

Rikke Hvilshøj har tidligere i karrieren været medlem af Folketinget for Venstre i 10 år og var i en periode integrationsminister. Senere har hun været markedsdirektør i organisationen Dansk Erhverv og politisk chef i tænketanken Cepos.

Dansk IT ansatte fra april Jeanette Hartz som ny direktør. Hun kommer fra en stilling i Forbrugerrådet tænk, hvor hun siden 2015 har stået i spidsen for at udvikle forretningsstrategien og indgå nye partnerskaber.

På sin hjemmeside oplyser Grace, at selskabet i 2021 kom ud ”med rekordomsætning og endnu en ’Gazelle’”.

Dansk IT skal have ny direktør

Dansk IT får ny direktør

Rikke Hvilshøj: ”Folk er rigtig sultne efter at mødes”

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs