Watch Medier

Lego House får ny direktør

Tidligere advokat for Lego-pengetanken Kirkbi bliver ny adm. direktør for turistattraktionen Lego House i Billund.

Kathrine Kirk Muff bliver ny administrerende direktør i Lego House i Billund. | Foto: Lars Krabbe/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Det bliver Kathrine Kirk Muff, der fremover skal lede oplevelseshuset Lego House i Billund, skriver brancheorganisationen Horesta i en pressemeddelelse.

Kathrine Kirk Muff er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2003. Siden har hun blandt andet arbejdet for SJ Law og startede i Lego-koncernen som advokat for Kirkbi, der ejer 75 pct. af koncernen, i 2008. Senest kommer hun fra en ledende stilling i Lego Group, hvor hun har siddet med området corporate social responsibility.

”Lego House er – og skal være – den ultimative Lego-oplevelse, som Lego-fans i alle aldre drømmer om at besøge. Det forudsætter, at vi hele tiden udvikler huset,” udtaler Kathrine Kirk Muff i meddelelsen.

Kathrine Kirk Muff afløser Jesper Vilstrup i rollen som administrerende direktør for turistattraktionen, der åbnede i 2017 og har ca. 280.000 besøgende om året. Den nye direktør startede i jobbet 1. august 2022.


Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs