Tidligere direktør for Dansk Byggeri lander igen nyt job

Tidligere DI- og Dansk Byggeri-direktør Lars Storr-Hansen begynder som public affairs- og udviklingsdirektør i NCC. Sidste år blev det til en kortvarig periode hos revisortalerøret FSR.
Lars Storr-Hansen er ny direktør hos NCC. | Foto: PR / NCC
Lars Storr-Hansen er ny direktør hos NCC. | Foto: PR / NCC

Entreprenørkoncernen NCC udvider ledelsesgruppen med en public affairs- og udviklingsdirektør, fremgår det mandag af en pressemeddelelse.

Det nye medlem af ledelsen er 54-årige Lars Storr-Hansen, der kommer med erfaring som adm. direktør for først Dansk Byggeri, hvorefter han havde rollen som erhvervsudviklingsdirektør i DI efter fusionen mellem de to erhvervsorganisationer.

Ifølge Palle Bjerre Rasmussen, direktør i NCC Building Danmark, ”kan vi næsten ikke komme tæt nok på markedet og de økonomiske- og politiske strømninger, der definerer vores arbejdsbetingelser – og hvis der en, der har erfaringen inden for dette område, så er det Lars,” lyder det.

Lars Storr-Hansen har haft en omskiftelig karriere de seneste år, hvor han kun nåede få måneder som adm. direktør i revisorforeningen FSR, hvorefter han etablerede sig som selvstændig konsulent. Alligevel glæder han sig til nye udfordringer:

”Entreprenørerne er for alvor kommet i fokus som samfundsaktører, der vejer tungt både i økonomien og i den grønne omstilling, og det er meget vidensintensivt at navigere i de store forandringer og nye rammevilkår, der rammer for tiden,” udtaler han i pressemeddelelsen

FSR-direktør stopper efter få måneder på posten

.Uenighed koster tidligere Dansk Byggeri-direktør jobbet med omgående virkning

Revisorer får ny direktør og rykker tættere på Dansk Erhverv

Tidligere førstemand hos Dansk Byggeri rykker til revisor-talerør

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også