Watch Medier

Dansk Goldman Sachs-stjerne rykker opad

Michael Bruun kommer i sit nye job til at tegne Goldman Sachs’ milliardstore kapitalfondsben på globalt plan sammen med tre andre partnere. Han bliver dermed en af de højest placerede danskere i branchen.

Michael Bruun til venstre. | Foto: Miriam Dalsgaard

Michael Bruun, der siden 2004 har arbejdet sig opad i den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs, tager endnu et karriereskridt og bliver som 42-årig en af de højest placerede danskere i kapitalfondsbranchen.

Mens han i 2021 blev udnævnt til Head of Corporate Equity for Europa, Mellemøsten og Afrika i Goldman Sachs’ Asset Management-division, kommer hans ansvarsområde nu til at omfatte hele verden, skriver Børsen med henvisning til hans Linkedin-profil, hvor Michael Bruuns nye titel er Global co-Head of Private Equity i samme division.

Michael Bruhn har base i London og var ifølge Børsen en af hovedarkitekterne bag Goldman Sachs’ investering i den danske stats energiselskab, Dong Energy, i 2013 i det forløb, der endte med SF’s udtræden af den daværende S-SF-R-regering. Desuden har han blandt andet været ansvarlig for at skyde milliarder i den svenske bilbatteriproducent Northvolt.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs