EMS henter driftsdirektør fra Wärtsila

Den esbjergensiske ingeniør- og produktionsvirksomhed henter ny direktør ind ind med mål om at sætte fut i væksten.
Adm. direktør Kenneth Hagelskjær og driftsdiretkør Rene Chr. Olsen (TH.) | Foto: EMS
Adm. direktør Kenneth Hagelskjær og driftsdiretkør Rene Chr. Olsen (TH.) | Foto: EMS

Adm. direktør i EMS Kenneth Hagelskjær vil træde et lille skridt tilbage, og derfor er der hentet nye kræfter ind til at varetage noget af det, der ellers har ligget i hans hænder.

Men ansættelsen af en driftsdirektør, COO, i form af Rene Chr. Olsen, vil topchefen således i fremtiden være adm. direktør i en mere klassisk forstand.

”Jeg er jo startet som ejerledet virksomhed, hvor jeg har haft fingeren på alt. Det er nok også det, der præger min ledelsesstil – at jeg blander mig i alt. Og det er forkert, hvis jeg vil have en organisation der skal vokse og blive til mere – mere for medarbejderne og mere for kunderne,” sagde Kenneth Hagelskjær

Rene Chr. Olsen kommer fra en rolle som servicedirektør hos Wärtsila Gas Solutions, hvor han har opbygget en solid ledererfaring. Den skal altså nu bruges i ledelsen af de mere end 80 medarbejdere, der har deres daglige gang i EMS.

”I de samtaler jeg har haft med Kenneth, kan jeg mærke at vi deler værdier. De værdier han har med, at vi skal passe ordentlig på vores medarbejdere, fordi nøglen til succes, er at man har medarbejdere der er motiverede. Og det går jeg meget op i,” sagde Rene Chr. Olsen.

For nyligt har virksomheden også bevæget sig ind i nye lokaler, mens der er mål om at tredoble antallet af timelønnede i de kommende år. Udvidelsen er kommet som led i en plan om at satse fuldkomment på energiindustrien, hvor særligt vind, olie/gas og PTX er kommet på sigtekornet.

EMS vil satse benhårdt på energibranchen

EMS har med ny strategi løftet bundlinjen

EMS vil jagte energipartnerskaber med ny salgschef

Vestjysk energivirksomhed er vokset ud af lokalerne

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også