Pharmadanmark får ny formand

På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde er 42-årige Tanja Villumsen valgt som ny formand i fagforeningen Pharmadanmark.
Tanja Willumser er ny formand for Pharmadanmark. Foto: PR
Tanja Willumser er ny formand for Pharmadanmark. Foto: PR

Fagforeningen Pharmadanmark har tirsdag aften valgt en ny formand i form af Tanja Villumsen, der officielt tiltræder posten 1. september. Det skriver Pharmadanmark i en pressemeddelse.

Tanja Villumsen, der blev valgt på ekstraordinært repræsentantskabsmøde uden modkandidater, arbejder til daglig i Novo Nordisk i Måløv med klinisk forskning inden for stamcelleterapi, og med hende får Pharmadanmark en formand med stor indsigt i vilkårene i life science-industrien, skriver fagforeningen.

”Vores medlemmer spiller en nøglerolle - både i den kæmpe succes, som den danske life science-industri har udviklet sig til - og i sundhedsvæsenet, universiteter og styrelser. Derfor er det afgørende, at de har gode arbejdsforhold, herunder har mulighed for at udvikle sig fagligt. Derfor er jeg stolt over muligheden for at stå i spidsen for Pharmadanmark. Jeg har stærk tiltro til det fagpolitiske fællesskab, og det vi kan opnå for vores medlemmer gennem det,” siger Tanja Villumsen og fortsætter:

”Life science-industrien er en vækstmotor i Danmark, og hvis dens medarbejdere har det godt på deres arbejdsplads, så arbejder de effektivt og tænker innovative tanker, og så kan Danmark fortsætte sin vækstrejse. Det kræver, at vi som fagforening stiller os frem med konstruktive løsninger på udfordringerne for branchens ansatte. Det vil vi selvfølgelig fortsætte med at gøre med mig som formand.”

Hun overtager formandsposten efter Rikke Løvig Simonsen, der har været formand de seneste syv år. Rikke Løvig Simonsen stopper efter eget ønske ved udgangen af august, da hun har fået job som sygehusapoteker i Region Hovedstaden.

Pharmadanmark skal have ny formand

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter