Watch Medier

Dansk hørekoncern etablerer innovationsenhed med 200 it-folk i Kuala Lumpur

Hørekoncernen Demant vil etablere et teknologi- og innovationscenter i Kuala Lumpur i Malaysia med 200 ansatte, der er specialiserede i it- og softwareudvikling. Det skal gøre selskabet i stand til at følge med en øget efterspørgsel på diagnostik og IT-services.

Christian Daugbjerg bliver leder af Demants nye teknologi- og innovationscenter i Kuala Lumpur, der åbner inden nytår. | Foto: Demant / PR

Verdens næststørste producent af høreapparater, danske Demant, oplever stor efterspørgsel efter kompetencer og ressourcer til udvikling af selskabets diagnostiske instrumenter og IT-services. Så stor, at koncernen ikke kan følge med, hvis ikke den gør noget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Total Energies producerer 10 procent mere dansk olie og gas end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde over de næste år, men at få det enorme Tyra-felt op at køre igen har højeste prioritet.

Amazon-selskab åbner datacenter i København

Det amerikanske techselskab AWS har lanceret lokal cloud-infrastruktur i hovedstadsområdet af hensyn til kunder med behov for ultralav reaktionstid - bl.a. i gaming-branchen og finanssektoren.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs