Fintech-selskab henter Danske Bank-chef

Fintech-selskabet Zenegy henter en erfaren bankprofil ombord som teknologidirektør.
Katrine Mitens rykker til Zenegy. | Foto: PR
Katrine Mitens rykker til Zenegy. | Foto: PR

Fintech-virksomheden Zenegy henter chef for betalingsløsninger og innovation hos Danske Bank. Det sker i form af Katrine Mitens, der bliver ny teknologidirektør.

Katrine Mitens har været ansat i Danske Bank i 14 år og har været ansvarlig for flere af bankens systemporteføljer til udlån. Zenegys stifter og adm. direktør, Jes Tækker Stemann Brinch, er tilfreds med ansættelsen.

”Vi står foran lanceringen af vores finansielle platform og derved løfte Zenegy til næste niveau, og her kommer Katrines store ledelseserfaring i spil. Samtidig har hun den strategiske indsigt på tværs af segmenter og erfaring med strategiudvikling og implementering. Det er kompetencer, vi har brug for, der hvor vi står lige nu. Og så har hun ikke mindst erfaring med Risk og Compliance,” siger Jes Tækker Stemann Brinch.

Katrine Mitens kalder sine 14 år i Danske Bank et grundlag, der har ”givet hende fantastiske muligheder, udfordringer og spændende kolleger.”

”I mit hjerte er jeg entreprenør, og jeg brænder for at skabe nyt og gøre en forskel. Jeg har altid haft en drøm om at starte noget op og være med til at realisere det. Og at arbejde med andre entreprenante personligheder som de to foundere Jacob Wandt og Jes Tækker Stemann Brinch er en kæmpe inspiration og motivation,” siger hun.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også