Watch Medier

Børsnoteret plastleverandør hyrer ny topchef

Plastleverandøren Rias finder ny adm. direktør og udvider direktionen med finansdirektøren.

Ny direktør hos Rias. | Foto: PR/Danish Pig Genetics

Virksomheden Rias, der er storleverandør af plasthalvfabrikata, har ansat Karsten Due som ny topchef fra oktober og annoncerer samtidig en opjustering af forventningerne til året.

Det børsnoterede selskab, der har tyske Thyssenkrupp som hovedaktionær, venter nu et driftsresultat (EBIT) på 21,5-22 mio. kr. for regnskabsåret 2021/2022, hvor der tidligere var ventet 19-20 mio. kr.

Rias oplyser, at Karsten Due tager over som administrerende direktør fra 1. oktober. Han afløser Henning Hess, der bliver i selskabet i overgangsperiode indtil udgangen af januar næste år.

Desuden udvides direktionen, idet selskabets finansdirektør, Dannie Michaelsen, fra oktober indtræder i direktionen, fremgår det af børsmeddelelsen.Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs