Watch Medier

Sundhedsstyrelsen forfremmer vaccinechef til vicedirektør

Steen Dalsgård Jespersen, der hidtil har været ansvarlig for udrulningen af de nationale vaccineprogrammer under covid-19, får ny titel hos Sundhedsstyrelsen.

Sundhedsstyrelsens domicil. | Foto: Jan Unger

Sundhedsstyrelsen har med virkning fra 1. oktober udnævnt Steen Dalsgård Jespersen til ny vicedirektør, hvilket udløser en plads i direktionen hos landets øverste sundhedsfaglige myndighed.

Steen Dalsgård Jespersen er aktuelt i gang med sin tredje periode i Sundhedsstyrelsen, hvor han i 2020 blev sat i spidsen for udrulningen af de nationale vaccineprogrammer under covid-19. Han har sammenlagt tilbragt ti år i styrelsen.

”Steen har en stor og bred erfaring på sundhedsområdet, han er meget resultatorienteret og har meget stærke analytiske evner. Det har vi brug for nu, hvor Sundhedsstyrelsen står over for mange nye og komplekse opgaver,” siger styrelsens adm. direktør Søren Brostrøm i en pressemeddelelse.

Med udnævnelsen udgøres Sundhedsstyrelsens direktion fremover af direktør Søren Brostrøm, vicedirektør Helene Bilsted Probst og vicedirektør Steen Dalsgård Jespersen.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs