Siemens Gamesa afskediger sin danske chef for landvind

Lars Bondo Krogsgaard er blevet afskediget som chef for landvind hos den tysk-spanske mølleproducent Siemens Gamesa, der er i gang med at skære 2900 stillinger globalt.
Foto: SiemensGamesaPR
Foto: SiemensGamesaPR
AF MARKETWIRE

Vindmølleproducenten Siemens Gamesa har afskediget chefen for sin underskudsplagede landmølleforretning, danske Lars Bondo Krogsgaard.

Det bekræfter selskabet ifølge Bloomberg News.

Afskedigelsen fremgår også af en intern kommunikation, som Bloomberg News har set - og som nyhedsbureauet også har fået bekræftet hos en talsperson fra selskabet.

Den øverste chef for Siemens Gamesa, tyske Jochen Eickholt, vil midlertidigt lede landmølleforretningen indtil en afløser er fundet, men han får desuden hjælp til den opgave af chefen for landvindforretningen i Asien, Richard Luijendijk, skriver Bloomberg.

Siemens Gamesa annoncerede i sidste uge, at det som led i en ny strategi vil skære 2900 stillinger. Det sker efter en vanskelig tid for selskabet, som flere gange har nedjusteret forventningerne og styrer mod et milliardunderskud for året.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter