Andrea Elisabeth Rudolph forlader direktørstol i eget firma

Stifteren af Rudolph Care træder tilbage og afløses af Ditte Søndergaard Bihorac, som primært skal arbejde for at øge det internationale salg af brandets hudplejeprodukter..
Iværksætter og stifter Andrea Elisabeth Rudolph indsætter nu en professionel direktør i Rudolph Care. | Foto: Stine Bidstrup/ERH
Iværksætter og stifter Andrea Elisabeth Rudolph indsætter nu en professionel direktør i Rudolph Care. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Andrea Elisabeth Rudolph, der er kendt som både tv- og radiovært, træder til side som adm. direktør i sit eget hudplejebrand Rudolph Care og giver stafetten videre til Ditte Søndergaard Birorac, der har lang erfaring i skønhedsbranchen, skriver mediet Fashion Forum.

Jeg har altid været bevidst om, at jeg på et tidspunkt skulle give CEO-stafetten videre, og da jeg mødte Ditte Søndergaard Bihorac, vidste jeg, at Ditte var den helt rigtige til rollen,” udtaler Andrea Elisabeth Rudolph ifølge mediet, der henviser til en pressemeddelelse.

Ditte Søndergaard Bihorac har erfaring i skønhedsbranchen hos virksomheder som Chanel, New Nordic og L’oréal i stillinger som henholdsvis vicedirektør samt salgs- og detailchef.

Hos Rudolph Care skal hun primært stå for at realise virksomhedens strategi, der blandt andet indebærer at accelerere den internationale vækst.

Ditte Søndergaard Bihorac tiltrådte officielt 1. oktober.

Andrea Elisabeth Rudolphs hudpleje-brand lander det hidtil største overskud

Matas har bygget en af landets mest brugte webshops – nu skal butikkerne digitaliseres

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også