Watch Medier

Topchefskifte i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Nana Bule forlader Microsoft Danmark efter 20 år. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Microsoft Danmarks administrerende direktør, Nana Bule, stopper efter mere end 20 år i virksomheden.

”Det har været et stort privilegium at stå i spidsen for Microsoft Danmark, og det har derfor været en svær beslutning, men efter to årtier er tiden nu moden til at åbne det næste kapitel i min karriere. Jeg er stolt over de resultater, vi har skabt sammen, og jeg giver trygt staffetten videre til Mette Kaagaard, der sammen med alle de dygtige medarbejdere i Microsoft skal drive forretningen videre mod nye horisonter,” siger Nana Bule.

Nana Bule kom til Microsoft i 2002 og har siden i den danske direktion siden 2013. Siden 2019 har hun været administrerende direktør.

Nana Bule erstattes af Mette Kaagaard, der tiltræder den 1. januar 2023. Hun kommer fra en stilling i Deloitte.

”Jeg har gennem hele min professionelle karriere benyttet Microsofts teknologier og løsninger, når kunder har skullet nytænke eller modernisere deres forretning. Derfor er det mig en stor glæde, sammen med Microsofts mange dygtige medarbejdere, kunder og partnere, at få lov at fortsætte en stærk digital udvikling her i Danmark,” siger Mette Kaagaard.

Læs mere her:

Nana Bule: Derfor stopper jeg hos Microsoft

Ny Microsoft-boss har skiftet job tre gange på to år

Deloitte finder Kaagaards afløser internt

Mere fra Watch Medier

Topchef tør ikke garantere stop for fyringer

Postnord i Danmark har annonceret et farvel til flere hundrede ansatte på grund af lavere aktivitet og stigende omkostninger. Topchef tvivler på behov for nye sparerunder senere i år og afviser, at selskabet generelt er på skrump.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs