Watch Medier

Velux henter Grundfos-profil til at lede produktudviklingen

Som senior vice president for Velux’ innovationscenter får Lars Rye Kvist blandt andet ansvaret for innovation i koncernens produktportefølje.

Foto: VElux

Vinduesproducenten Velux bliver en leder rigere, når 49-årige Lars Rye Kvist. 1. december tiltræder som senior vice president for Velux’ Innovation Centre.

Det skriver Velux i en pressemeddelelse.

Lars Rye Kvist kommer senest fra en stilling som group vice president for digital development i Grundfos, hvor han blandt andet var med til at udvikle digitale løsninger til vandområdet.

I alt har han mere end 20 års erfaring inden for ledelse, forskning og udvikling i både nationale og internationale organisationer, skriver vinduesproducenten.

”Vores fornemmeste opgave er at skabe innovative løsninger til vores kunder, der giver dem adgang til masser af dagslys og frisk luft og et sundt indeklima, samtidig med, at vi hjælper med at løse de klimamæssige udfordringer, som fremtiden bringer,” siger Lars Rye Kvist i meddelelsen.

Lars Rye Kvist har for nylig afsluttet et ’Digital Transformation Program’ fra MIT og har desuden en MBA i Management of Technology samt en lederuddannelse fra flyvevåbenet.

Velux indgår flerårig aftale om genbrugsaluminium

Velux får ny topchef

Mere fra Watch Medier

Udfordringerne tyngede Vestas i 2022

Den danske mølleproducent Vestas oplevede tilbagegang i salget i 2022 og forventer et lavere aktivitetsniveau i 2023, fremgår det af foreløbige regnskabstal. 

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs