Watch Medier

Topchefskifte i ejendomskoncernen Thylander

Kristian Krogh fratræder hos ejendomsinvestoren Thylander Gruppen som led i ny organisering. Grundlægger sætter sig igen i front, mens ny vicedirektør, der tidligere har været direktør i Heimstaden, hentes ind.

Kristian Krogh stopper i Thylander Gruppen. | Foto: PR / Thylander

Ejendomskoncernen Thylander Gruppen skifter øverste chef, da Kristian Krogh stopper efter små fire år, meddeler virksomheden.

Det sker ifølge meddelelsen efter eget ønske, og i stedet indtræder grundlægger Lars Thylander på posten.

Samtidig henter Thylander Gruppen Søren Vendelbo Jacobsen ind som partner og viceadm. direktør. Frem til august var han investeringsdirektør i Heimstaden.

Som en yderligere styrkelse af ledelsen forfremmes Mikkel Rosendahl fra associeret partner og finansdirektør (CFO) til partner og driftsdirektør (COO), fremgår det.

”Med Søren på holdet får vi en viceadministrerende direktør, der kommer med stor både faglig indsigt og international erfaring. Han har gennem årene vist sig som en af de stærkeste profiler i ejendomsbranchen. Samtidig er jeg glad for, at Mikkel Rosendahl nu træder et skridt frem hos os, og sammen med Søren og mig vil udgøre den daglige ledelse. Vi har fortsat et betydeligt uforløst potentiale, som vi skal have realiseret,” udtaler Lars Thylander.

Han anerkender den nu tidligere adm. direktørs indsats:

”Kristian Krogh har over de seneste knap fire år været med til at lede og udvikle Thylander frem til den stærkere position, vi har i dag. Det vil jeg gerne sige ham en meget stor tak for.”

”Jeg er taknemmelig over og stolt af, at have været med til at føre Thylander frem til det sted, hvor virksomheden står i dag. Vi har over de seneste år fået opbygget et fantastisk team med stærke kompetencer og en holdånd, der kan bære Thylander ind i fremtiden. Så det har været en svær og også emotionel beslutning, men jeg har følt, at tiden var moden til, at jeg skulle videre til næste kapitel af mit arbejdsliv,” udtaler Kristian Krogh.

Over for EjendomsWatch uddyber han, at han endnu har lagt sig fast på, hvad fremtiden skal bringe. Nu vil han i første omgang give sig selv tid til at overveje de rigtige muligheder.

Rokaden betyder samtidig, at Lars Thylander fratræder som bestyrelsesformand for Thylander Gruppen.

Formandsposten overtages af selskabets hidtidige næstformand Maria Hjorth.

Den nye viceadm. direktør glæder sig til den nye opgave:

”Det er en utrolig spændende mulighed. Thylander Gruppen er en ledende aktør, der både er ambitiøs og veldrevet, men som samtidig står i et marked, hvor skyerne på himlen er blevet noget mørkere. Så opgaven lyder både på at få realiseret det potentiale og de ambitioner, der er i selskabet og samtidig få navigeret os stærkt gennem den mere udfordrede markedssituation og de muligheder, som dermed følger,” udtaler Søren Vendelbo Jacobsen.

Thylander-boss om lagerskat: Christiansborg forstår ikke konceptet likviditet

Skifter til Thylander: ”Et hus med en vinderkultur”

Thylander tilfreds trods halvårsdukkert

Mere fra Watch Medier

MT Højgaard skifter ud på topposten

Henrik Mielke fik halvandet år i stolen hos entreprenørselskabet MT Højgaard, før der igen er udskiftning. Afløser har fortid hos Huscompagniet og NCC.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs