Watch Medier

Certificeringsselskab henter Danske Bank-underdirektør

Klimacertificeringsselskabet Agreena har ansat Frederik Aagaard som en del af ledelsen. Han kommer fra en stilling som underdirektør i Danske Bank.

Frederik Aagard kommer fra en stilling som underdirektør i Investment Banking & Securites hos Danske Bank. PR-foto: Agreena

Agreena, der certificerer og sælger klimacertifikater for landmænd, har udvidet ledelsen med Frederik Aagaard, der kommer fra en stilling som underdirektør i Investment Banking & Securites hos Danske Bank.

Det skriver Agreena i en pressemeddelelse.

”Agreena er en utroligt spændende virksomhed med virkeligt dygtige medarbejdere og er en del af den globale klima-agenda, som mere end nogensinde før er relevant. Agreena er med til at forbedre vores planets levevilkår ved at fjerne CO2 fra atmosfæren, hvilket jeg glæder mig rigtigt meget til at være en del af”, siger Frederik Aagaard.

Frederiks Aagaards primære opgave bliver at udvikle Agreenas markedsplads for grønne certifikater til landbruget, skriver Agreena.

”Alle de stillinger, han har haft, har enten været på nystartede områder, som krævede kommerciel vækst eller på områder, som krævede fornyelse og nytænkning. Frederiks evner til at agere kommercielt, forstå kunders behov og samspillet mellem teknologi og regulering er en stor styrkelse af Agreena. Det er opgaver, som han har vist, han både brænder for og kan eksekvere på,” siger adm. direktør for Agreena, Simon Haldrup i meddelelsen.

Agreena blev oprindeligt stiftet som Commoditrader, men skiftede siden navn.

Agreena er nu til stede på 14 europæiske markeder, hvor man certificerer klimakreditter og fungerer som markedsplads, hvor landmænd kan sælge dem.

Mere fra Watch Medier

Topchef tør ikke garantere stop for fyringer

Postnord i Danmark har annonceret et farvel til flere hundrede ansatte på grund af lavere aktivitet og stigende omkostninger. Topchef tvivler på behov for nye sparerunder senere i år og afviser, at selskabet generelt er på skrump.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs