Digitaliseringsministerium har fundet sin øverste chef

Det spritnye Digitaliserings- og ligestillingsministerium har fundet sin departementschef i det nu tidligere Indenrigs- og boligministerium.
Ny chef for Digitaliserings- og ligestillingsministeriet. | Foto: Finn Frandsen
Ny chef for Digitaliserings- og ligestillingsministeriet. | Foto: Finn Frandsen

Departementschef i det tidligere Indenrigs- og boligministerium Sophus Garfiel er blevet flyttet til det nye Digitaliserings- og ligestillingsministerium, skriver Altinget.

Sophus Garfiel har været departementschef i forskellige ministerier siden 2010 og tager nu endnu en flytning over til det nyoprettede ministerium, hvor Venstres Merie Bjerre er minister.

Der bliver dog ikke tale om en fysisk flytning, da Digitaliserings- og ligestillingsministeriet overtager de gamle lokaler fra Indenrigs- og boligministeriet. ITWatch har desuden været i dialog med andre medarbejdere, der foretager præcis den samme flytning mellem de to ministerier.

Der er dog ingen oplysninger om, hvor mange medarbejdere der skal være i ministeriet, eller hvor stor en bevilling ministeriet får, skriver Altinget.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter