Mediet Markedsføring ansætter ny chefredaktør

Efter den tidligere chefredaktør skiftede til Fagbladet Folkeskolen, er branchemediet Markedsførings nyhedschef nu udpeget til chefredaktør.
29-årige Ole Obitsø har det sidste halvandet år været nyhedschef for Markedsføring. | Foto: Jacob Nielsen
29-årige Ole Obitsø har det sidste halvandet år været nyhedschef for Markedsføring. | Foto: Jacob Nielsen

Ole Obitsø er i dag tiltrådt i jobbet som chefredaktør for Markedsføring, oplyser mediet i en pressemeddelelse.

Han har det seneste halvandet år været nyhedschef for mediet og overtager posten, efter at tidligere chefredaktør Andreas Marckmann Andreassen overtog roret hos Fagbladet Folkeskolen som adm. direktør.

”Jeg er både sindssygt glad for, ydmyg og stolt over at træde ind i rollen som chefredaktør for mediet Markedsføring. Jeg føler et enormt ansvar for at videreudvikle mediet i den kritiske og nysgerrige retning, hele redaktionen har sat under Andreas Marckmanns ledelse det sidste halvandet år,” siger Ole Obitsø i meddelelsen.

Hans ambition for fagmediet er at sikre, det dagligt udkommet med relevant indhold om reklame, marketing, kommunikation og tech for medlemmerne af Dansk Markedsføring 

”Samtidig skal vi også styrke vores rolle som et stærkt talerør for branchens vigtige arbejde udadtil, ligesom vi skal styrke vores position som et journalistisk uafhængigt og kritisk fagmedie, der tør udfordre dem, som ikke varetager branchens store ansvar ordentligt. Vi skal også løfte de svære og væsentlige diskussioner om blandt andet arbejdsmiljø, den økonomiske krise, greenwashing og etik, der forhåbentlig gør alle i branchen dygtigere og klogere.” 

Tidligere har Ole Obitsø b.la. været nyhedschef for Fagbladet Journalisten og journalist på Akademikerbladet.


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter