Watch Medier

Stifter forlader formandspost i logistikselskabet Blue Water

Stifter Kurt Skov giver posten som formand i logistikselskabet Blue Water videre til tidligere topchef for OK Benzin. I forvejen har han overladt formandsposten i ejerfonden til sin datter.

Foto: Blue Water Shipping

Kurt Skov forlader posten som formand i Blue Water-koncernen, som han selv var med til at stifte for mere end 50 år siden.

Han overdrager i stedet ansvaret til Jørgen Wisborg, som fremover kommer til at stå i spidsen for driftsbestyrelsen i logistikselskabet, der har hovedsæde i Esbjerg.

”Det har været fantastisk at være med til at stå i spidsen for Blue Water i alle årene og opleve den flotte udvikling, alle i Blue Water har bidraget til at skabe,” udtaler Kurt Skov i en meddelelse.

Det har været fantastisk at være med til at stå i spidsen for Blue Water i alle årene

Kurt Skov, stifter, Blue Water Shipping

Han grundlagde Blue Water Shipping i 1972. Efter mere end fire årtier i spidsen for selskabet satte han sidste sommer gang i et generationsskifte.

I første omgang overlod han formandsposten i Blue Water Fonden, som sidder på ca. 75 pct. af aktierne, til sin datter Anne Skov. Og nu overlader han så formandsposten i den såkaldte driftsbestyrelse til Jørgen Wisborg.

”Jeg er en meget værdidrevet person, og jeg har stor respekt for værdierne i Blue Water, hvor det handler om at opføre sig ordentlig overfor - og have tillid til - alle interessenter: medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og omverden,” udtaler den nye formand.

Jørgen Wisborg var topchef for energiselskabet OK i 17 år. Han forlod stillingen i 2022 for at koncentrere sig om bestyrelsesarbejde. Han sidder i dag i bestyrelsen i bl.a. Schouw & Co. og Danoil.

Den nye formand vil gradvis få overdraget formandsopgaverne af Kurt Skov, der fortsætter som menigt medlem af driftsbestyrelsen.

Mere fra Watch Medier

Topchef tør ikke garantere stop for fyringer

Postnord i Danmark har annonceret et farvel til flere hundrede ansatte på grund af lavere aktivitet og stigende omkostninger. Topchef tvivler på behov for nye sparerunder senere i år og afviser, at selskabet generelt er på skrump.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs