Watch Medier

Stifter forlader formandspost i logistikselskabet Blue Water

Stifter Kurt Skov giver posten som formand i logistikselskabet Blue Water videre til tidligere topchef for OK Benzin. I forvejen har han overladt formandsposten i ejerfonden til sin datter.

Foto: Blue Water Shipping

Kurt Skov forlader posten som formand i Blue Water-koncernen, som han selv var med til at stifte for mere end 50 år siden.

Han overdrager i stedet ansvaret til Jørgen Wisborg, som fremover kommer til at stå i spidsen for driftsbestyrelsen i logistikselskabet, der har hovedsæde i Esbjerg.

”Det har været fantastisk at være med til at stå i spidsen for Blue Water i alle årene og opleve den flotte udvikling, alle i Blue Water har bidraget til at skabe,” udtaler Kurt Skov i en meddelelse.

Det har været fantastisk at være med til at stå i spidsen for Blue Water i alle årene

Kurt Skov, stifter, Blue Water Shipping

Han grundlagde Blue Water Shipping i 1972. Efter mere end fire årtier i spidsen for selskabet satte han sidste sommer gang i et generationsskifte.

I første omgang overlod han formandsposten i Blue Water Fonden, som sidder på ca. 75 pct. af aktierne, til sin datter Anne Skov. Og nu overlader han så formandsposten i den såkaldte driftsbestyrelse til Jørgen Wisborg.

”Jeg er en meget værdidrevet person, og jeg har stor respekt for værdierne i Blue Water, hvor det handler om at opføre sig ordentlig overfor - og have tillid til - alle interessenter: medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og omverden,” udtaler den nye formand.

Jørgen Wisborg var topchef for energiselskabet OK i 17 år. Han forlod stillingen i 2022 for at koncentrere sig om bestyrelsesarbejde. Han sidder i dag i bestyrelsen i bl.a. Schouw & Co. og Danoil.

Den nye formand vil gradvis få overdraget formandsopgaverne af Kurt Skov, der fortsætter som menigt medlem af driftsbestyrelsen.

Mere fra Watch Medier

Flere supermarkedskæder dropper Mobilepay

Prisen for at bruge Mobilepay ”stiger betragteligt” for butikkerne, lyder det fra Løvbjerg-kæden. Dagrofa lukker også for betalingsløsningen i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs